ОП БОРАЦ 16У : Андреј и Канита најбољи у Бањалуци!
петак, 21 септембар 2018 13:43

tk_doboj_logo_thumb

Прошле сезоне смо имали ДОминацију на теренима тениског клуба Борац из Бањалуке а и ове сезоне иста прича!

 

На отвореном првенству Борца,турниру из календара такмичења ТС БИХ за јуниоре и јуниорке до 16 година учествовало је 16 јуниора и 8 јуниорки а најбољи су били члан тениског клуба ДОБОЈ Андреј Недић који је триумфовао у мушком а Канита Селимановић из Тк Волеј Јелах у женском дијелу жријеба.

Андреј је на мало тежи начин дошао до титуле јер је већ у 1.колу имао озбиљног противника из Приједора,Тарика Реџића и у веома тешком мечу резултатом 6/4,4/6,6/1 показао Реџићу пут за Приједорску петљу.

У 1/4 финалу се састао са 1.носиоцем Шахман Харисом из сарајевског ГТА тенис клуба и и њега рутински испратио за Сарајево резултатом 6/4,6/4.

У 1/2 финалу састао се са Шукунда Аљошом из ТК Младост Бањалука и резултатом 6/0,6/4 доказао разлику у квалитети. 

у финалном мечу који је обиловао великим преокретима наш витез Андреј је побједио члана Тк Змај Вању Хоџића резултатом 6/1,1/6,6/2 и иако игра још у категорији до 14 година сасвим заслужено освојио овај веома квалитетан турнир те заједно са својим тренером Александром Џигумовићем заслужено добије честитке од свих чланова нашег клуба.

Са друге стране,Канита Селимановић која је члан Тк Волеј из Јелаха код тренера Миралема Авдића а која повремено тренира у нашем клубу код тренера Велимира Бијељанић, у финалном мечу савладала је Андријану Драгић из клуба домаћина и са лаганих 6/1.6/2 славила у финалном мечу.

Још једном све честитке и играчима и нашим тренерима уз жеље да наставе са добрим резултатима и одличним презентовањем добојске школе тениса.

Последње ажурирано петак, 28 септембар 2018 15:23