ИН МЕМОРИАМ: Преминуо Милан Мишо Радаковић
недеља, 19 фебруар 2017 13:25
Multithumb found errors on this page:

Could not create image storage: /home/tkdoboj9/public_html/cache/multithumb_thumbs
Could not create image: /home/tkdoboj9/public_html/cache/multithumb_thumbs/b_640_480_0_0___images_stories_direktor.jpg. Check if you have write permissions in /home/tkdoboj9/public_html/cache/multihumb_thumbs/

direktor

Милан Радаковић – Мишо, дугогодишњи директор Тениског клуба Младост и директор АТП Челенџера „Бањалука“, преминуо је прексиноћ у Бањалуци у 61.  години.
Радаковић је рођен у Бањалуци 17. марта 1956. године, а директор Тениског клуба Младост постао је 1995. године. Изузетно је заслужан за афирмацију и развој тениса у Бањалуци, Републици Српској и Босни и Херцеговини. Утемељивач је АТП Челенџера „Бањалука“, чији је директор био у последњих 15 година, од његовог основања.  У овом периоду, АТП Челенџер Бањалука постао је један од најквалитетнијих турнира на просторима бивше Југославије.
Радаковић је био један од оснивача Тениског савеза Републике Српске у којем је био члан Управног одбора, а такође је обављао и функцију члана Управног одбора Тениског савеза Босне и Херцеговине.
Милан Радаковић ће бити сахрањен на Гробљу Свети Пантелија у Борику у понедељак 20. фебруара у 13 часова. Комеморација поводом његове смрти биће одржана у Малој вијећници Банског двора, у понедељак, у 11 часова.